KPJ Elsendorp

KPJ Elsendorp is een vereniging die in 1937 is opgericht om samen activiteiten te kunnen organiseren voor de jeugd van Elsendorp.

KPJ Elsendorp organiseert activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar en zorgt voor een breed activiteiten aanbod in hun vrijetijdsbesteding.

Dit bestaat uit educatieve, sociale, creatieve en ontspannende activiteiten welke zijn gebaseerd op samenwerken, spel en cultuur. Deze activiteiten worden door het gehele jaar georganiseerd voor- en door de jeugd van Elsendorp.

Aspiranten worden groot, vanaf 18+ ben je senior lid. Ook hiervoor worden diverse activiteiten georganiseerd zie de activiteiten agenda. Hiernaast zijn de senior leden van groot belang, deze dragen een maatschappelijk steentje bij voor de aspirant leden en de samenleving in Elsendorp.

KPJ Elsendorp is een laagdrempelige verenging waardoor wij alle kinderen een vooruitzicht bieden om samen aan gezellige activiteiten deel te nemen. De activiteiten zijn erg divers en verschillen per leeftijdsgroep waardoor ze met vele vaardigheden in aanraking komen.

Enkele voorbeelden van onze activiteiten zijn o.a.: knutselen, disco avond, schaatsen, speeltuin, bowlen, zwemmen, bezoek aan boerderij & jeugdkamp.

Kijk voor de actuele activiteiten voor komend jaar op de activiteiten kalender!